Ana de SEVILLA

Posted on by on July 25th, 2013 | 0 Comments »

ana_sevillaAna de SEVILLAVestit DONZELLAHola Lluïsa, com estàs? Molt temps, eh? Però no t’he oblidat, això mai. No vam poder a l’estiu arribar fins a Tarragona, vam pujar fins a Peníscola i vam baixar, per tota la costa de Llevant. Estava abarrotada i ens va costar gairebé el dia sencer aparcar la autocaravana i…. calor per a què contar-te!!

El dia 8 ens vam casar, no sé si ho recordaràs.

El vestit una preciosidad, cridava l’atenció per allà on passava, tot el món em va felicitar pel carrer, se’m va quedar una mica gran amb tanta carrera d’última hora però, no em va importar, em casaria altra vegada amb la condició de lluir-lo. La meva perruquera em va fer un pentinat preciós per a col•locar les cintes, t’envio unes fotos a veure quines et semblen millor. Bé, una vegada més, el meu agraïment de tot cor.

Un petó.

Ana

Siiiiii!!!! Hem sortit molt bé!!!! Ens hem vist ara mateix, molt bonica la pàgina web i molt bona idea, quan volem comprar alguna cosa, sempre mirem les opinions i la veritat, jo vaig posar tota la meva confiança en tu, gràcies a la teva amabilitat i el gest tan preciós que vas tenir amb mi i que no oblidaré mai.

Preciosa, preciosa la pàgina, de debò, té molt estil. Quant als comentaris pots posar-los, és clar que sí, en uns dels e-mails et vaig enviar les meves felicitacions per a tot l’equip, especialment per a la modista que havia clavat el vestit a la mesura, encara que la que va canviar de mesures vaig ser jo, que amb tant nerviosisme vaig perdre alguns quilets més, però amb aquesta estructura tan ben feta ni es notava que m’estava gran, arrugues ni una!!! genial!! a la vista està!!! Gràcies per tot Lluïsa, espero que tu i el teu gran equip tingueu molta sort amb aquests nous canvis i la vida us doni el que us mereixeu pel vostre esforç contínuo i la vostra dedicació amb amor al treball, que donen com fruit aquests dissenys tan meravellosos.

Un petó molt fort.

Fins sempre Ana

Pilar de MADRID »

No Comments


*