Ana Belén de CIUDAD REAL

Posted on by on February 12th, 2014 | 0 Comments »

Ana Belén de CIUDAD REAL
Hola Lluïsa:

Quina alegria tenir notícies teves de nou, saber de tu sempre és molt agradable.

Espero que a tu les coses et vagin de luxe, que és com t’han d’anar (t’ho mereixes)…

…a la botiga de Ciudad Real on em vas enviar el vestit, es van quedar encantades amb el disseny.

I aquí fins i tot avui mes d’any i mig després, et puc dir que quan surt a col·lació el meu casament, ningú no oblida el meu vestit, no sabré mai com agrair-te que fossis allà i de la forma que vas estar en un dia tan important, per què vas ser una gran còmplice de la meva bona sort. Hi ha qui ha dit que aquell dia semblava una princesa de conte.. Bé, doncs sent així també podries ser tu la meva fada madrina.

T’envio bastantes fotos, escull la que prefereixis, això si.. , posa les que se’m vegi més maca i mes prima, jajajaja, és broma tens absoluta llibertat d’escollir la que vulguis.

Espero veure aviat aquesta WEB renovada i poder donar-te l’enhorabona de nou pel teu genial treball.

Una abraÁ§ada molt molt forta i gràcies de nou per recordar-te de mi i per haver fet que d’alguna manera revisqui un dels dies més macos i importants de la meva vida i la de la meva família.

Ana Belén

« Esther d’ÁVILA
Cristina de A CORUÑA »

No Comments


*