Carolina de MADRID

Posted on by on February 16th, 2014 | 0 Comments »

Carolina de MADRID
Hola Lluïsa!

T’envio algunes fotos de les preciosa boda medieval que vam tenir, i en la qual tu vas estar molt present amb el teu vestit Donzella. Pots penjar-les en la teva web sense cap problema.

Quan vam decidir fer la boda medieval i vaig comenÁ§ar a buscar vestit, a Madrid no trobava cap que m’agradés. Llavors va aparèixer la teva web i els teus vestits medievals i em vaig enamorar del Donzella.

Gràcies per totes les facilitats que vas posar perquè pogués lluir el vestit que jo volia el dia de la meva boda :) Tothom va preguntar on ho havia comprat, fins i tot després de la boda algunes persones em van demanar la teva web. L’ambient del lloc, tot el món disfressat, els actors, les canÁ§ons, els atuells de fang, l’anyell i uns nuvis medievals interpretant Romeo i Julieta el dia de les seves noces… perfecte. Va ser un plaer lluir el teu vestit i conèixer-te. Et desitjo molta sort amb el teu art del disseny. Has d’ensenyar-lo al món!

Gràcies.

Carol i Diego

« Mercè de TARRAGONA
Cristina de CIUDAD REAL »

No Comments


*