Com portaràs el cabell el dia del casament? Et donem unes idees!

Posted on by on May 12th, 2014 | 0 Comments »

Després del vestit, el pentinat és un dels elements més importants en una núvia: un recollit, un semirecollit, llis… les variables són infinites, però sí que ha de mantenir certa relació amb el tipus de vestit que es llueixi aquell dia.

Per què no vagis tan perduda et donarem uns consells que mai fallen: amb un vestit paraula d’honor, per exemple, com els de les nostres col·leccions Medieval, Romàntic o Roig… el millor pentinat que podem lluir és sens dubte, un recollit, amb el qual lluirem escot i espatlles.

Gemma

Si en canvi, el vestit de núvia tindrà un escot quadrat com els vestits de la col·lecció Medieval, molt elegants, un recollit estilitzarà més el teu cos i sobretot el coll. Si tries un vestit amb tirant d’una sola espatlla, els pentinats que millor van a  aquests tipus de vestits són els monyos, tipus ballarina o, els més romàntics que deixen alguns flocs ondulats solts.

Alexia2

Reina1

Si el teu vestit de núvia  té cert aire hippie, com la nostra col·lecció Gypsi, aposta per les trenes cap a un costat o, si ets més atrevida, completa el teu look amb una corona de flors.

1TC_3794_02

Una vegada tens el pentinat decidit, utilitza una combinació floral per a decorar el teu cabell. Consulta la nostra web, trobaràs diferents complements realitzats artesanalment, amb flor natural. Sigui quin sigui el que finalment triïs, estem segura que lluiràs radiant en el teu dia!

« Estrenem botiga online!
Reportatge de Lluïsa Vilà a “Els Matins” de TV3 »

No Comments


*