Coneixeu les nostres col·leccions? L’art de vestir a una núvia és infinit (I)

Posted on by on April 8th, 2014 | 0 Comments »

Amb la primavera, comença l’època oficial dels casaments, tot i que cada vegada més les bodes es celebren al llarg de tot l’any. A nosaltres, ens encanta anar de núvia en núvia, per què cadascuna és diferent i coneixent-les, el seu look nupcial reflecteix a la perfecció la seva personalitat en un dia tan especial.

Un dia que pot ser com elles vulguin. Medieval, provençal o romàntic?

Un llaüt, l’arpa i les flautes preludien la dansa i, al pati principal, les flors de gessamí i taronger escampen la seva olor enmig de les taules parades pel banquet. Els convidats s’han reunit per rebre la núvia… vols ser la dama medieval?

1TC_3189

Al sud-est de França s’estenen la llum i els colors de la Provença, on els turons plens de lavanda, orenga i romaní ens transporten vora el cant dels trobadors. Dins l’encís de la cort els poetes professaven el seu amor a les donzelles i a peu de carrer, enmig de música i acrobàcies, els joglars feien sentir la seva veu davant del poble.

Mireia

Love, love, love… Un esclat de natura, llibertat i bellesa romàntica s’impregna en un dia tan amorós. El vestit romàntic serà el protagonista!

portada_romantic_col

« Benvinguts al Blog de Lluïsa Vilà!
Aquesta setmana hem gravat el primer espot per a la televisió! »

No Comments


*