Cristina de A CORUÑA

Posted on by on February 13th, 2014 | 0 Comments »

Cristina de A CORUÑA
Hola a totes les núvies que estan buscant un vestit diferent per a aquell dia tan especial.

Entenc perfectament com l’esteu vivint, ja que he passat per això. què us puc dir dels vestits de Lluïsa Sanabra?, simplement contar-vos que sóc de A Coruña, i m’he casat fa 2 anys, en aquell moment sol es venien els seus models a Catalunya, doncs imagineu-vos, em van agradar tant els seus vestits que quan els vaig veure en la web vaig anar directament de A Coruña a Tarragona, ja que buscava alguna cosa diferent, original, amb color, i em va sorprendre que fossin pintats a mà, fins i tot em van decorar les sandàlies a joc, una meravella, a més el tracte va ser esplèndid.

Ja estava farta de mirar a totes les botigues de núvies d’ A Coruña, Santiago, etc. i sempre m’ensenyaven el típic vestit blanc o color cru amb diferents escots, però tots en la mateixa línia, que segur que després del teu casament preguntes a un convidat com era el vestit de la núvia i et diuen blanc i paraula d’honor, és a dir, com tots, doncs jo no volia això en el meu dia. Per això us animo que feu una visita a una de les botigues que venguin els seus models per veure l’originalitat i la bona qualitat que tenen i que la vostra família i amics recordin lo maco i sorprenent que estaves en el teu dia.

Un petó a totes i que disfruteu molt del vostre dia.

Cris

« Ana Belén de CIUDAD REAL
Sònia de BARCELONA »

No Comments


*