Aquesta setmana hem gravat el primer espot per a la televisió!

Posted on by on April 11th, 2014 | 0 Comments »

Amb molt satisfacció us podem dir que aquesta setmana, després de dies de nervis i molta organització, Lluïsa Vilà ha gravat el seu primer espot per a la televisió que s’emetrà en breu, després de la Setmana Santa per a TV3.

La dissenyadora de moda nupcial, Lluïsa Vilà ha realitzat ara una inversió important per tornar a ser pionera: promocionar la seva moda nupcial en un espot per a la televisió. I és que si bé, altres dissenyadors del sector tenen les seves aparicions a la televisió a través de les passarel·les oficials, reportatges o desfilades en programes de la graella, mai cap dissenyador ha produït un espot exclusivament per aquest mitjà.

 

Rodatge espot jardins

 

El passat dilluns dia 7, Lluïsa Vilà va rodar l’espot durant tota una jornada als jardins de Santa Clotilde i a una preciosa cala de Tossa de Mar. Quatre núvies hi llueixen 11 vestits diferents de les seves col·leccions: Medieval, Provençal, Romàntic, Aires del Mediterrani, Gypsi, Roig i col·lecció també de Comunió.

 

Rodatge espot jardins 2

 

Com ella mateixa diu, treballa “per una immensa minoria a qui no li agraden els vestits tradicionals i clàssics de núvia”, per això en els seus dissenys en destaca el contacte amb la natura, la fascinació per la història i l’observació atenta dels petits detalls que ens aporta la vida cada dia, allunyant-se cada vegada més dels vestits convencionals.

Aviat us donarem a conèixer els dies de la nostra campanya a la TV, estigueu atents!

« Coneixeu les nostres col·leccions? L’art de vestir a una núvia és infinit (I)
Coneixeu les nostres col·leccions? L’art de vestir a una núvia és infinit (II) »

No Comments


*