Esther de la Garriga ( Barcelona)

Posted on by on May 15th, 2015 | 0 Comments »

EstherHola, sóc l’Esther de la Garriga. El passat dissabte 5 de juliol, celebrava a Olèrdola el meu casament, un casament medieval i especial com el vestit que lluïa aquell dia.
Tot va anar molt bé, tot era diferent però molt bonic, i tothom destacava la bellesa del vestit (Dama) que portava. És per això, que vull agrair a la Lluïsa, el disseny d’aquest vestit i el dolç tracte amb mi i la meva família, les dues vegades que la vam anar a visitar per les emproves. Volia que el meu casament fos un conte, i gràcies a la teva ajuda amb el vestit i els complements, em vaig sentir realment una princesa i el meu somni es va fer realitat. Animo a les noies que estiguin a punt de fer el pas de casar-se a mirar-se les col·leccions que ofereix la Lluïsa ja que et fan sentir especial. Forces i felicitats per seguir endavant en aquest projecte Lluïsa.

Una abraçada

Esther

« Sònia de Cassà de la Selva (Girona)

No Comments


*