Mercè de TARRAGONA

Posted on by on February 15th, 2014 | 0 Comments »

Mercè de TARRAGONA
Aquest va ser el dia més feliÁ§ de la meva vida!!!!!!! el meu casament medieval va ser perfecta gràcies l’espectacular vestit que portava!!!!!! a tothom li va encantar!!!!!!! era preciós i us animo a que us el proveu ja veureu com us agrada molt!!!!!!

també haig de dir que la Lluïsa és increïble, amable, carinyosa i realment és un geni!!!!!! el que fa ella amb els vestits és art!!!!! la cua del meu vestit era única i les sabates pintades a mà precioses….. en fi, que estic molt contenta per haver confiat en ella , va fer que el meu somni de tenir un vestit medieval pel meu casament es complís, i amb va fer sentir especial com una princesa….. gràcies Lluïsa….. el meu Marit encara amb fa posar el vestit de tant en tant, je je !!!!!!!

Mercè

« Sònia de BARCELONA
Carolina de MADRID »

No Comments


*