Patricia de SANTANDER

Posted on by on February 10th, 2014 | 0 Comments »

Patricia de SANTANDER

Hola Lluïsa, guapa!!!

Estic preciosa amb el teu vestit de núvia medieval tant especial, es que és el traje de novia medieval més bonic de l’Univers !!!

Et dono les gràcies per dissenyar el vestit de núvia dels meus somnis.

Va ser un dia preciós i perfecte i vaig sorprendre a tots els convidats (fins i tot al meu marit) amb el meu vestit de núvia tant bonic que tots els convidats al convit van dir que era el vestit de núvia perfecte per mi i que havia estat una sort trobar una dissenyadora com tu.

És un vestit còmode i em vaig sentir com una princesa medieval guapíssima. Tu vas fer el meu somni realitat!!! Mil gràcies.

Patricia de Santander

« Glòria de BARCELONA
Esther d’ÁVILA »

No Comments


*