Quina és la millor època per a casar-se?

Posted on by on May 28th, 2014 | 0 Comments »

Ja tens data per al teu casament? Amb quins criteris vas fixar el dia? Encara estàs pensant quina és la millor època per a casar-te?

Per l’ experiència que tenim a Lluïsa Vilà, actualment els casaments es celebren durant tot l’any, però sí que una majoria s’inclinen cap als mesos de millor temperatura i calor per tal de no passar fred i poder celebrar la cerimònia a l’aire lliure. D’aquesta manera, de novembre a març és quan hi ha menys casaments i aquests s’acumulen als mesos de primavera i estiu, fins a l’octubre.

reixa-flor-olorant

L’avantatge de fer-ho en dates menys habituals és que no hi ha tantes llistes d’espera i el tracte pot ser més atent que en plena aglomeració de casaments. Ja saps que el teu casament el celebris quan el celebris, ja sempre serà especial!

Si tries la primavera, romàntica per naturalesa, no fa tanta calor tot i que s’està a l’expectativa dels ruixats i plujes típiques de la temporada, ja saps allò que diuen… “al maig cada dia un raig” o “a l’abril, aigües mil”… a l’estiu, la calor està assegurada, arribant a ser, moltes vegades, terrorífica.

Els mesos amb més reserves per a bodes són maig, juny i setembre. A l’agost també es tria, però es procura evitar per no entorpir les vacances dels convidats i no encarir el viatge dels nuvis, que sol ser a continuació de la data nupcial, i es troba en plena temporada alta. Darrerament, les tendències canvien i estan agafant una embranzida abril i octubre, principi i final del bon temps, i es comencen a situar en les dates més escollides.

Bé, en l’elecció de la data, hi ha altres més condicionants i factors a tenir en compte, moltes vegades personals, familiars i professionals… Com ja hem dit, sigui quan sigui quan us caseu, serà només el vostre dia!

« Reportatge a “Els Matins” de Tv3
Divina de LA CORUÑA »

No Comments


*