Gemma de TARRAGONA

Posted on by on July 25th, 2013 | 2 Comments »

gemma_godallVestit DAMAHola !!!! Hem tingut sort i aquí t’envio el correu que et vaig fer arribar en el seu moment. He tret les fotos perquè ja les tens. Buf, m’has fet reviure moltes emocions, gràcies!

Tens el meu permís per publicar-ho a la teva pàgina web i desitjo que et porti bona sort i t’ajudi en l’expansió del teu treball.

El dia va ser impressionant, amb sol i ple de llum, llàstima que els fotògrafs no ho van saber aprofitar (no em posaven bé el vestit, ni la cua) i amb l’excusa que volien que sortíssim naturals no van mirar massa per arreglar-nos (potser es pensaven que erem models professionals, je je…).

El ram de flors, impressionant, va estar molt encertat amb les teves floretes vermelles; El vestit del Diego (que estava insuperable amb el seu coll mao) encaixava amb el meu i el castell on ho vam celebrar va fer que el vestit encara brillés més; tothom deia que semblava que estava fet expressament. Es va confabular tot a favor nostre? va ser un conte de fades? va ser real!! i tu hi vas contribuir…

El vel (vermell!!) me’l vaig encastar al cabell com bonament vaig saber (ho sento) però va quedar força natural, com tot en general. Ni perruqueria, ni excés de maquillatge. Això sí, vas aconseguir, Lluïsa, que em sentís guapa i com una princesa i còmoda!!

Fins aviat, un petó.

GEMMA GODALL

« Pilar de MADRID
Carolina de MADRID »

2 Comments

  1. Lluïsa Gala says:

    hola m’agrada molt la web de Lluïsa vilà

  2. Louise says:

    Esta variación del vestido Dama no sale en las colecciones. Se puede adquirir? Gràcias


*