Més a prop teu

Per emprovar-te un vestit de les col·leccions de Lluïsa Vilà tens dues opcions
Una opció: Et poses en contacte amb la botiga més propera a casa teva. Els demanes cita. Els dones el nom del vestit (2 ó 3 models) que vulguis emprovar-te i ells es posaran en contacte amb mi.  Jo us enviaré els models de mostra  a la botiga per tal que el dia que hi vagis tu, ja hi siguin. També m’ho pots  comunicar a mi: la botiga on vas i  el dia que hi aniràs .
Un cop allí, si t’agrada un vestit,  et prendran les mides i nosaltres et confeccionarem el teu vestit de núvia i l’enviarem allí per tal que les professionals de la botiga et realitzin les emproves. Durant la confecció també et pots posar en contacte en mi quan vulguis.
Una altra opció: Pots venir al meu taller personal de disseny. Solament hauràs de venir dues vegades, si vols. Una, per triar model, si és el cas. La segona vegada que vinguis, ja ho tindré tot preparat conjuntament amb tots els complements per a realitzar-te la prova del vestit de núvia en un sol dia. Vens un dia a primera hora del matí, et fem les emproves durant el dia i , a mitja tarda, ja te’l podràs emportar.
És tot el que puc fer per acostar el vestit que més t’agrada a tu.