Pilar de MADRID

Posted on by on July 25th, 2013 | 2 Comments »

pilar_madridVestit MIREIABon dia, sóc Pilar, no sé si t’en recordaràs, la noia de Madrid que es casava el dia del teu aniversari. Que tal tot?

Primer felicitar-te ja que el teu vestit va ser tot un èxit, tot el món deia l’original que era i diferent de l’habitual, després diuen que a Madrid aquests vestits no es vendrien. Alguna persona em va preguntar on l’havia comprat i qui era la dissenyadora, i la persona que sabia que me n’havia anat a Tarragona a comprar-lo em van dir que havia valgut la pena anar fins allà.

Em vas dir que t’enviés alguna foto del dia del casament, encara no les té el fotògraf, quan tingui tot te n’enviaré alguna perquè les vegis.

Salutacions.

Pilar

…/…

Hola, m’alegra que t’agradi com estava. El meu marit ja, com sona!, li va agradar molt, ell pensava que era un altre tipus de vestit i quan em va veure li va encantar l’estil i les flors. Ell s’imaginava que portava flors però no així, sinó brodades per tot el vestit. Jo pensava que no li anava a agradar gaire per què és una mica clàssic però es va quedar “flipando”.

Ja hi ha una noia que m’ha demanat la teva pàgina d’internet per veure els vestits, es casa el setembre de l’any que ve. No em penedeixo gens haver anat allà a Tarragona, és més, si hagués de tornar a anar ho faria. Altres amics nostres es volen casar en el 2010 i m’ha dit la noia que ja parlarà amb mi perquè vol veure els teus vestits també. A veure si entre unes i d’altres s’animen a comprar-los i es començaran a veure més aquí a Madrid.

T’enviaré les fotos una a una cada dia com em dius perquè no s’embussi el correu i si vols les guardes.

Salutacions i petons

Pilar

« Ana de SEVILLA
Gemma de TARRAGONA »

2 Comments

  1. Louise says:

    Buenas tardes, este ramo de novia del vestido Mireia me interesa y no lo veo en las colecciones, se puede adquirir?? Gràcias

  2. Louise says:

    Puedo comprar este ramo de novia que sale en esta novia real?? Gràcias


*